Home » Начало » Къде да отидем на почивка
Home 

Къде да отидем на почивка

Наближава времето на отпуските :)

Голяма част от отпускарите вече са решили къде да почиват. Има обаче и такива, които не са успели да планират отпуската си по една или друга причина.  На всички ни се е случвало поне веднъж да почиваме на място, където не ни е харесало и повече няма да посетим, но хубавите места за наша радост са много повече.

Дайте предложение

Къде е вашето любимо място за почивка?

Очаквам Вашите коментари!

 

Share

3 Comments

  1. Comment by Анонимен:

    Хубаво запитване ама малко коментари! Ние ходихме миналата година в едно селце Баните, много готино място. Има минерални бани в зависимост къде сте отседнали, може да ползвате баня,джакузи, сауна и т.н. Намира се в Средните родопи между Смолян и Кърджали ето едно линкче http://www.rehabilitation.bg да добиете представа. На мен лично ми хареса. Надявам се да съм помогнал.

  2. Comment by Борислав:

    Здравейте отпускари! Аз винаги планирам почивката си в последния момент, защото работата ми не го позволява друго яче. Според мен едно от най- хубавите места за море е Албена. Плажа е чист водата също, не е застроено и шумно има места за разходка и е удобно за семейство с деца. Малко е скъпичко но и в другите курорти не е евтино. Та така стягайте куфарите и не му мислете много. Лято ,море, мацки опс жената влиза айде. Приятна почивка!

  3. Comment by TOFO:

    по Черноморието и Родопите :)