Home » Начало » Пречистване на организма с олио
Home 

Пречистване на организма с олио

Пречистването на организма с олио (маслото дърпа или swishing масло), е древна аюрведична, проста, рентабилна, естествена процедура- лекарство, която включва издърпване или swishing масло в устата и има системни ползи за здравето. Тази терапия е спомената в аюрведа текст, Charaka Самхита, където се нарича Кавала Gandusha и Кавала Graha и се твърди, че лекува около 30 системни заболявания, вариращи от главоболие, мигрена диабет и астма.

Dr.Karach обяснява, че редовното прилагане на това лечение повлиява оздравителните процеси в организма и допринася много, за доброто състояние на човешкото тяло. Това мнение на Dr.Karach се поддържа от много други учени по целия свят.

Д-р F. Karach, представи доклад пред All-Украинската асоциация. На срещата са присъствали онколози и бактериолози, принадлежащи към Академията на науките на СССР. Там д-р Karach обяснява простия процес на изцеление чрез студено пресовани масла.

В какво се състои терапията с олио:

Използва се студено пресовано масло като първи избор, ако не е на разположение, рафинирано масло (слънчогледово или сусамово масло, тъй като са дали най-добри резултати при лечението на заболявания според направени проучвания (oilpulling.com).).

Сутрин на празен стомах се взема една супена лъжица слънчогледово или сусамово олио. В продължение на 20 минути олиото се прокарава между зъбите (жабури в устата).
Не трябва при никакви обстоятелства да се поглъща дори капка от олиото при изплакване на устата, защото всеки остатък от олиото съдържа крайно токсични елементи. В началото олиото ще е високo вискозно, но след няколко минути то ще започне да става по-“тънкo” и бяло. След процедурата, маслото се изхвърлят в тоалетната (може и в мивката, но това изисква цялостно почистване, за да премахнете остатъците от бактерии и токсини). След това устата се изплаква старателно, няколко пъти с топла вода. Можете да използвате и четка, но след това трябва много добре да я измиете за да отстраните бактериите и токсините.

Тази процедура стимулира слюнчените жлези чрез движението на челюстта, като при дъвкане. Докато се жабурим, смучем или дъвчем, кръвният поток, преминаващ през слюнчените жлези, се увеличава до 4 пъти. При този метод през слюнчените жлези се филтрира почти цялото количество кръв, като олиото в случая привлича и свързва всичко вредно и ненужно. Токсините и бактериофагите в рамките на кръвоснабдителната система се извличат от олиото през слюнчените жлези като по този начин става пречистване на кръвта.

Най-добре е ако олиото за лечение се приложи като първото нещо сутрин преди закуска, но когато са очевидни болестни симптоми, е полезно да се използва тази техника преди другите основни хранения за деня, когато не са консумирани течности преди това за поне двадесет минути.
Този прост метод дава възможност за ефективно лечение на най-различни заболявания, в някои случаи, които позволяват да се избегне хирургическа намеса и вземане на лекарства, които могат да имат вредни странични ефекти. С помощта на това лечение (олио-терапия) постоянно и неизменно се лекуват такива болести като мигрена, главоболие, бронхит, болни зъби, тромбоза на артериите, хронични заболявания на кръвта като левкемия, също така артрит и свързаните с него заболявания, невро-физиологична парализа, екзема, стомашен ентерит, перитонит, сърдечни заболявания, бъбречни болести, менингит, и хормонални нарушения при жените напълно се отсраняват от организма.
Олио-терапията има траен целебен ефект върху цялото тяло според Dr.Karach (дори се казва “за вечни времена”). Дори в случаи на терминални (крайни) заболявания като рак, СПИН и хронични инфекции е било демонстрирано че този начин на лечение може успешно да замества всички други. Dr.Karach успешно излекува пациент с хронична левкемия с 15 години “тежки” методи на лечение зад гърба му. Острият артрит на един друг пациент, който бе на легло, се отстрани от тялото му за 3 дни, без очевидни странични ефекти като възпаление.

 
Предпазни мерки

1.      Винаги правете процедурата сутрин на гладно след ставане.

2.      Да не се поглъща маслото.

3.      Ако сте алергични към дадена марка олио, сменете марката на маслото.

4.       Слънчогледово или сусамово масло, те са били най- ефективни при лечението на заболявания. Други масла с такъв ефект не са били установени.

5.      Използвайте студено пресовано масло като първи избор, ако не сте намерили може и с рафинирано олио.

Използвани материали:

oilpulling.com

В oilpulling.com имат изграден център за научни изследвания.

Литература


 

 

Share