Home » Начало » Да помогнем на бедстващите от град Добрич и град Варна
Home 

Да помогнем на бедстващите от град Добрич и град Варна

Приятели, да  помогнем на пострадалите от Варна и Добрич с каквото можем.

Приятели, на 20 юни 2014 г.жителите на град Добрич и град Варна  преживяха опустошително наводнение.  Пострадали са много частни домове, фирми, детски градини и детски ясли.

Списък на нуждаещи се от гр.Добрич, изготвен от администратори на Facebook група „Да помогнем на Добрич“ по сигнали на бедстващи, публикувани в групата https://www.facebook.com/groups/870560742958042/?fref=ts

За повече информация https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fJwll98h7DvvX6pmXwp0OestMnk1rb_fd34ktTwYwI4/htmlview?pli=1&sle=true#gid=0

 

Видео обзор на наводнението в Добрич от Krasimir Pamporof
Прочети повече на: http://dobrich24.com/novina/video-obzor-na-navodnenieto-v-dobrich-20-06-2014-/4851
Потоп заля Добрич. Видео на Иван Пеев

http://youtu.be/5zMICAjUjSc

Началото на трагедията, наводнението във Варна, Аспарухово

http://www.vbox7.com/play:4e76fe1ce4

Всеки, който иска да помогне на пострадалите от наводненията хора, може да изпрати  sms с текст DMS VARNA на номер 17 777.  Цената на едно съобщение е 1 лв. и може да се изпрати в мрежата и на трите оператора.

Във „Фейсбук“ вече има и група „Да помогнем на Аспарухово“, която събира доброволци за пострадалите в град Варна.
Българският червен кръст активира краткия номер 1466 към всички мобилни оператори за набиране на финансови средства чрез благотворителни SMS-и на цена 1 лев в полза на пострадалите от наводненията.

За дарителите от чужбина в сайта на БЧК има секция „Искам да помогна“, чрез  която директно може да бъде преведена желаната сума от дебитна или кредитна карта.

Share