Home » Документация

Документация

Съдържанието на Lady-5.com има само информационно предназначение. То няма консултативна насоченост и не бива да служи като основа за вземане на решения или предприемане на действия. По  отношение приложимостта на някои  билкови рецепти  или медикаменти от съдържанието на сайта, се препоръчва да се консултирате със специалисти в съответната област.

Lady-5.com  предоставя на своите  читатели подбрана информация за някои заболявания и тяхното лечение . Тази информация не бива да се възприема като съвет за самолечение  на дадено заболяване. Тя не  може да замества консултацията със специалист. Ако смятате, че имате здравословни проблеми, трябва да се консултирате със семейния си лекар или да посетите специалист.

Lady-5.com не носи отговорност за вреди възникнали вследствие на достъпа или невъзможността за достъп до този сайт или вследствие предоверяването на доставената в него информация.

Lady-5.com не носи отговорност за съдържанието и достоверността на информацията, публикувана  от потребители на сайта! Секцията за публикуване на статии е достъпна за всички потребители! Lady-5.com не участва в писането на мнения в сайта! Тези мнения изразяват само и единствено личното мнение на техните автори! Lady-5.com не носи отговорност за съдържанието на сайта или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани в сайта теми. Невъзможно е автоматична проверка на съдържанието публикувано от потребителите. За злоупотреба с теми на сайта моля свържете се с нас от тук

 

 

Във връзка с защитата на личните данни предоставени от Вас, Lady-5.com Ви уверява че :

-се задължава да не разкрива, отдава или продава Вашата лична информация на трети страни с маркетингови или други цели
- се задължава да не разкрива Вашата лична информация пред други потребители, без Вашето изрично съгласие

 

 

Правила за писане в Lady-5.com

1.Не използвайте нецензурни думи.

2.Не публикувайте невярна информация.

3.Ако Вие не сте автор на информацията, моля посочете в края на публикацията кой е автора.

4.Не публикувайте невярна информация  с цел дискредитиране на даден продукт или фирма.

5.Сайтът е направен с идеята информацията която се публикува да е в помощ на посетителите (читателите), за това моля публикувайте материали които може да са от полза за посетителите (читателите).

6.Изпратените от Вас материали се публикуват максимум в три дневен срок.

7.Ако желаете Вашето име или псевдоним  да е под статията или рецептата която сте ни изпратили, моля в края на статията или рецептата запишете Вашето име или псевдоним.

8.Ако публикувате коментар който не е по темата под която сте го писали, той няма да бъде публикуван. Моля, ако имате въпроси или коментари извън темите в сайта, използвайте контактната форма да ни пишете.

Share

2 Comments

  1. Comment by ghdflghkdfs:

    There is definately a lot to learn about this topic. I like all the points you made.

  2. Comment by Delpha Fridley:

    I simply want to say I am beginner to blogging and site-building and definitely liked this web blog. Most likely I’m want to bookmark your blog . You definitely come with amazing articles. Appreciate it for sharing with us your web site.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван