Home » Влюбих се в двуличник

Влюбих се в двуличник

Здравейте ! Аз съм момиче на 20 г. Преди 3 месеца скъсахме с моя приятел с който сме заедно от 9 клас. Беше ми много трудно, не исках да виждам никого,не ми се излизаше. Една вечер преди около месец, моята приятелка ме нави да излезем в един много готин нощен бар.Не ми се ходеше но тя толкова настояваше че накрая се съгласих. Отидохме поръчахме и в един момент, забелязах че един много симпатичен мъж не сваля поглед от мен. Мина около час откакто бяхме там, моята приятелка отиде до тоалетна. Мъжът който не сваляше очи от мен дойде на масата и ме заговори. Беше много забавен и мил.И така вечерта мина като в приказка, на сутринта той ни заведе до нас, разменихме си телефоните.

Той започна да ми се обажда почти всеки ден, излизахме по два пъти в седмицата. Усетих че се влюбвам в него, станахме интимни и прекарвахме много време заедно.

Преди седмица му се обадих по телефона, но ми вдигна някаква жена. Оказа се че е жена му???? Никога не ми беше казвал че е женен. От тогава насам той все ми звъни и ме търси, но аз не знам какво да правя. Не зная как да реагирам. Боли ме че ме излъга, но много го обичам. Моля Ви дайте ми съвет, какво да правя????? Не зная как ще го преживея ако се разделим а мисълта за другата направо ме убива.

Автор: Анонимна

 

Share

One Comment

  1. Comment by Анонимен:

    Зарязвай го :)

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван