Home » Подарявам детски дрехи и аксесоари

Подарявам детски дрехи и аксесоари

На тази страница, можете да намерите директни връзки към сайтове в които са поместени обяви на тема- подарявам детски дрехи и аксесоари. А ако има читатели които искат да подарят детски дрешки и аксесоари, моля, пишете ни за да помогнете! Благодаря Ви!

http://www.podariavam.com/16727/-dreshki.htm

http://www.dalaverki.com/index.php?ct=stoki-oblekla-obuvki&md=details&id=196631

http://prodavalnik.com/podaryavam-detskite-drehi-ot-obyavite-si-i7527417

Ако имате информация по темата, моля напишете Вашия коментар. За да пишете коментар не се изисква регистрация или задължително попълване на имейл адрес.

Share

5 Comments

 1. Comment by карол:

  здравейте искам да попитам някой има ли дрехи за 11 годишно дете.на мен ми се случи финансов проблем и нямам възможност да и купя.

 2. Comment by Валерия:

  Здравейте имам нуждаот креватче шезлонг люлка всичко в този тип имам дрехи за бебчо но съм в 7мия месец и немога нищо да осигуря нищо не моето дете Моля за помощ

 3. Comment by Анонимен:

  здр в нашия блок има нуждаеща се майка самотна и събираме дрехи , детско легло който с каквото може да помогне сега трябва да роди бебето ще е моми4е ако някой ако иска да помогне нека да ми пише нека бадем хора и помогнем на една майка в нужда

 4. Comment by Лора Тодорова:

  Идеята ви е хубава, но защо няма отзиви по темата. Дано повече хора се включат в това начинание, защото в тези времена има много нуждаещи се.

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван